Varseltröjor på nätet – Tips

För dig som letar efter varseltröjor på nätet får du här tips på fyra återförsäljare av varseltröjor. Det finns många modeller i olika material på marknaden, som lämpar sig för olika tillfällen. Längre ner på sidan så hittar du därför även information om vilken varseltröja du bör välja efter arbetstid och tid på året.

Hitta varseltröja & arbetsskjorta med tryck

Nedan får du förslag på olika onlinebutiker där du kan hitta varseltröja och arbetsskjorta med tryck. Du beställer enkelt hem din nya varseltröja eller arbetsskjorta direkt från återförsäljarens hemsida.

Wexman

Hos Wexman kan du hitta varseltröja med tryck i flera olika modeller och utföranden. Wexmans egendesignade varseltröjor är certifierade och det finns modeller ända upp till klass 3 enligt etablerad standard. Du hittar både varseltröja för herr och dam samt unisex-alternativ, med långa eller korta ärmar beroende på årstid och behov. Undrar du något om utbudet eller har frågor gällande att beställa varseltröja med tryck så kan du kontakta Wexman direkt via hemsidan för att få personlig hjälp och rådgivning.

Wexman

M.E Produkter

Är du i behov av varseltröjor så har ME Produkter ett stort utbud av praktiska modeller. Du hittar certifierade t-shirtar, sweatshirts, långärmade och kortärmade bomullsströjor och mycket mer, och du kan få alla tillgängliga sorters tröjor med tryck på. M.E Produkter hjälper dig med rådgivning och korrektur när du beställer varseltröjor för att försäkra optimal kundnöjdhet. Oavsett vilket material du väljer, utför ME Produkter olika sorters tryckningstekniker som brodyr, screentryck och transfermetoden.

M.E Produkter

Arbetsbyxor.com

Arbetsbyxor.com säljer varseltröjor från kända märken som Helly Hansen Workwear och Blåkläder. Oavsett om du behöver en t-shirt, sweatshirt, pikétröja eller huvjacka så lär du hitta det du söker i deras stora utbud. Det finns även möjlighet att beställa eget tryck på din varseltröja. För att förenkla valet av storlek vid beställning så finns en smidig måttabell på hemsidan för att hjälpa dig att hitta rätt. Arbetsbyxor.com har fri retur och leveranstiden beräknas till ungefär 2–5 arbetsdagar.

Arbetsbyxor.com

ProfileXpress

ProfileXpress säljer arbetsskjortor, tröjor och t-shirts med eget tryck – däribland varseltröjor, från flera märken och för alla möjliga sorters yrken. Utbudet är stort och inkluderar tillverkare som Jobman, Projob och Regatta. Ska du beställa en varseltröja med tryck från ProfileXpress så kan du använda dig av deras gratistjänst för att få en offert samt en skiss av slutresultatet helt utan extra kostnad. ProfileXpress har som företagsidé att erbjuda kundanpassade profilprodukter med snabb leverans, och erbjuder även expressfrakt.

ProfileXpress

Varseltröjor – Olika modeller & material

Det finns många sorters varseltröjor att välja mellan beroende på dina preferenser och arbetsbehov. Nedan följer en beskrivning av olika modeller och material som varseltröjor kommer i.

Varsel t-shirt

Under sommarhalvåret är en varsel-t-shirt praktisk vid bygg- och vägarbete för att försäkra god synlighet på arbetsplatsen utan att bli alltför varm. På grund av den mindre materialytan på en varsel-t-shirt når de sällan upp till den allra högsta säkerhetsklassen, men detta avhjälps genom att kombinera t-shirten med andra varselplagg.

Varsel huvtröja

En varsel huvtröja är ett bekvämt val av varseltröja som erbjuder hög synlighet, och därmed säkerhet, under arbetet. Denna modell är användbar året runt och ger ett effektivt skydd mot lättare kyla och vind. Du kan välja en variant med eller utan dragkedja.

Arbetsskjorta

En arbetsskjorta kan innebära allt från en tunn, stilren skjorta för serviceyrken via en tålig denimskjorta för hantverksarbeten till en multifunktionell arbetsskjorta med flamskydd vid svetsning och dylikt. En arbetsskjorta av varseltyp har en hög säkerhetsfaktor då den täcker hela överkroppen, samtidigt som den är tunn, lätt och enkel att ta av och på.

Tunn varseljacka

En tunn varseljacka är ett praktiskt plagg då det ger synlighet och visst skydd mot väder och vind under varmare dagar och vid hårt fysiskt arbete. Det går också bra att använda tunn varseljacka som ytterlager ovanpå varmare kläder vid kyligare väder som kvällar och nätter.