Arbetsbyxor med tryck

Idag är det många yrken som kräver en viss typ av arbetsjacka och arbetsbyxor. Arbetsbyxor med tryck säkerställer inte bara att du håller dig varm och säker om du arbetar utomhus – du får samtidigt ditt varumärke att synas med företagets logotyp. Här nedan får du tips om bra och högkvalitativa arbetsbyxor, samt råd om vad du ska tänka på vid köp.

Köp arbetsbyxor med eget tryck

Letar du efter arbetsbyxor med eget tryck finns det flera återförsäljare som du kan vända dig till. Här nedan listas fyra stycken bra och seriösa företag med arbetsbyxor i tåligt material och till bra priser.

Wexman

Söker du efter högkvalitativa och professionella arbetsbyxor? Wexman satsar på att alla arbetsbyxor ska vara bekväma och enkla att röra sig i, samtidigt som de ska vara slittåliga och hålla länge. I utbudet hos Wexman hittar du bland annat servicebyxor med många olika fickor och fack, men du hittar också varselbyxor, shorts med knäförstärkning och shorts i extra stretchigt material. Naturligtvis kan Wexman även erbjuda personliga tryck, så att du kan skapa profilkläder.

Kom till Wexman

M.E Produkter

Söker du efter arbetsbyxor med tryck är M.E Produkter en återförsäljare som har fått goda recensioner och omdömen från tidigare kunder. Här hittar du arbetsbyxor för alla möjliga branscher, önskemål och behov. M.E Produkter erbjuder bland annat hängselbyxor med varmfoder, men också servicebyxor, klassiska arbetsbyxor och praktiska tillbehör. Idag är M.E Produkter Sveriges absolut största och mest välrenommerade kedja när det kommer till profilering.

Kom till M.E Produkter

Giffits

Arbetsbyxor ska vara bekväma, varma och samtidigt vara flexibla så att rörelsefriheten inte begränsas. Hos Giffits kan du hitta arbetsbyxor med just den här typen av egenskaper. I sortimentet finns det arbetsbyxor för både män och kvinnor, samt ett brett spann av storlekar. Du hittar också arbetsbyxor med en smalare design, såväl som klassiska arbetsbyxor med många fickor, hällar och andra praktiska funktioner. Giffits är experter på profilprodukter och har även ett stort utbud av allt från ballonger till muggar, termosar, kalendrar och pennor.

Kom till Giffits

Utslaget

Utslaget är företaget för dig som vill ha perfekt service från början till slut. Utslaget kan du nämligen inte bara vända dig till om du redan vet vilka arbetsbyxor och tryck du vill ha, utan du kan också komma hit som novis. Utslaget har mycket professionell och utbildad personal som hjälper dig att hitta de bästa arbetsbyxorna för din bransch och som samtidigt kan ta fram en logotyp eller design för personliga tryck. I sortimentet hittar du bland annat hängselbyxor, traditionella hantverksbyxor samt shorts för servicearbete.

Kom till Utslaget

Köpa arbetsbyxor – Tänk på detta

Ska du köpa arbetsbyxor till ditt jobb? Då finns det några faktorer som är avgörande för att du ska bli riktigt nöjd med ditt val. Vi har de bästa tipsen för dig som ska köpa arbetsbyxor för första, andra eller femte gången.

Välj arbetsbyxor med knäskydd

Arbetsbyxor med knäskydd lämpar sig för dig som vet med dig att arbetsbyxorna lätt blir slitna vid just dessa partier. Knäskydd i form av förstärkning gör det också lättare om du behöver stå på knä mycket i arbetet, t.ex. om du jobbar som snickare. Vissa knäskydd är vadderade och fungerar som stötdämpare som minskar belastningen på din kropp.

Prioritera komfort & stretch

Dina arbetsbyxor ska lämpa sig för ditt yrke och ditt ändamål, men de ska också vara sköna och bekväma att bära. Satsa därför på stretchiga arbetsbyxor som inte minskar rörelsefriheten och som inte skaver eller på annat sätt skapar irritation. Är du extra frusen kan det vara skönt med extra foder, t.ex. i fleece.

Välj en modell med många fickor

Behöver du kunna arbeta med händerna fria är det smart att välja ett par arbetsbyxor med många fickor. Detta är främst förekommande på arbetsbyxor som lämpar sig för hantverkare, men finns att hitta på alla typer av modeller. Byxor med många fickor ökar rörelsefriheten och gör dessutom att du slipper ha händerna fulla med saker.

Köp byxor i slitstarkt material

Oavsett vad det är för yrke du arbetar inom ska du alltid välja arbetsbyxor som är tåliga och som har en lång livslängd. Väljer du slittåliga arbetsbyxor i ett högkvalitativt material kommer du att få ett plagg som håller mycket längre och som är säkrare för dig att bära. Arbetsbyxorna ska klara av många arbetsdagar och samtidigt vara enkla att tvätta.