Reklamprodukter med tryck

Reklamprodukter med tryck är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag och stärka din varumärkesidentitet. Denna kraftfulla marknadsföringsstrategi kombinerar praktiska produkter med din unika logotyp eller design för att skapa ett minnesvärt intryck hos dina kunder och affärspartners. Profilprodukter, som de också kallas, spelar en avgörande roll i att göra ditt varumärke synligt och ihågkommet. Här kommer vi bland annat lista erfarna företag som levererar reklamprodukter med tryck.

Så väljer du rätt produkt och tryck

När du ska välja ut en viss reklamprodukt med tryck är det vanligt att direkt bestämma sig för något vanligt, exempelvis pennor med företagets logotyp. Det kan så klart vara den perfekta produkten, men det finns så många andra idéer som kan ge större effekt på profileringen i ditt specifika fall. Här är några frågor att fundera på innan du lägger en order på reklamprodukter med tryck.

Profilprodukter

Professionella profilprodukter är nyckeln till att skapa en minnesvärd och långvarig närvaro på marknaden. Genom att välja produkter som bär ditt företags unika prägel skapar du starka band med dina kunder och skapar lojalitet över tid. Nedan har vi listat två företag som sticker ut i mängden

Prendo

Prendo.se specialiserar sig på profilprodukter med tryck. Reklamprodukter som bär ditt företags identitet är ett snyggt och smidigt sätt att synas på. Deras sortiment som inkluderar ett brett utbud av högkvalitativa profilprodukter som går att skräddarsy enligt era behov. Oavsett om ni letar efter giveaways till mässor, företagsevent eller behöver uppdatera era arbetskläder med tryck, så har Prendo.se den lösningen för dig. De förstår vikten av att skapa ett professionellt intryck med reklamprodukter och profilprodukter med tryck.

Anderzson

Anderzson.se är en erkänd leverantör av reklamprodukter som hjälper dig att sticka ut i bruset. De erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive profilprodukter med tryck, som hjälper er att öka eran varumärkesexponering. Deras erfarenhet och expertis gör det möjligt att skapa anpassade lösningar som passar era behov perfekt. Oavsett om det handlar om att trycka er logotyp på kläder, muggar, eller andra praktiska produkter, kan ni lita på Anderzson.se för att leverera högkvalitativa reklamprodukter som gör intryck och hjälper er att lyckas.

1

Hur vill du framställa ditt varumärke?

Beroende på vilken bransch du är i och vilket budskap du vill förmedla kan du välja att köpa och ge bort reklamprodukter som är roliga, praktiska, klassiska eller innovativa. Fundera på i vilket sammanhang dina kunder skulle kunna ha nytta av din profilerade gåva

 • Arbetar de inomhus eller utomhus?
 • Äter de på restaurang eller i lunchrum?
 • Har de många eller få lugna timmar?

När du vet hur dina kunders vardag ser ut kan du dra slutsatser om vilken typ av reklamprodukt de faktiskt skulle använda på jobbet.

Roliga

Roliga reklamprodukter passar utmärkt för dig som har en nära relation med dina kunder. Humor står ut och bidrar till att potentiella kunder lägger märke till dig. När du känner dina kunder väl vet du vilken typ av pryl och vilket budskap de tycker är kul så att du kan undvika att något misstolkas.

Exempel på roliga produkter:

 • Frisbee med högtalare
 • Ölväska i skinn
 • Brädspel

Praktiska

Praktiska reklamprodukter är perfekta som gåvor då de kommer till användning i vardagen. De passar varumärken som vill profilera sig som praktiska, händiga och hjälpsamma. Tänk på någonting du själv använder varje dag, eller kanske något du saknat på jobbet och planerar att köpa in till ditt eget företag.

Exempel på praktiska produkter:

 • Nyckelring
 • Lunchväska med kylfunktion
 • Första hjälpen kit i vattentät väska

Klassiska

Klassiska reklamprodukter passar dig som vill förmedla trovärdighet, erfarenhet och kunskap med ditt varumärke. Dessa produkter är också praktiska, men gärna lite mer exklusiva. De klassiska produkterna är för branscher där kvalitet betyder extra mycket.

Exempel på klassiska produkter:

 • Reservoarpennor
 • Brevöppnare
 • Paraplyer

Innovativa

Innovativa reklamprodukter förmedlar att ditt företag ligger i framkant och står för nya teknologier och smarta lösningar. Det här är produkter som är praktiska men med en twist. Personen som tar emot gåvan ska bli glatt överraskad och produkten får gärna lösa ett problem.

Exempel på innovativa produkter:

 • Nyckelring med hitta-mig funktion
 • Multiverktyg med ficklampa
 • Flytande högtalare till båt eller pool
2

Lyxiga eller billiga reklamprodukter?

Billiga reklamprodukter passar dig som är osäker på exakt vilka som ingår i din målgrupp. När du vill nå ut till så många som möjligt är det lämpligt att satsa på en billigare produkt. Välj enligt någon av kategorierna ovan och köp på dig ett stort antal billiga reklamprodukter så kan du dela ut till alla du tror kan tänkas anlita ditt företag.

Lyxiga reklamprodukter passar dig som har få kunder som genererar stora intäkter. Exklusiva gåvor kan få kunderna att känna sig mer uppskattade och kan eventuellt även bidra till att de pratar väl om ditt företag bland andra i samma bransch. Det kan till och med vara så att befintliga kunder förväntar sig något extra fint från dig eftersom de spenderar stora summor på dina tjänster eller produkter.

Tänk på att du kan behöva skatta om du kommer upp i stora summor. Läs mer om reklamskatt på Skatteverket.se.