Bärkassar med tryck

En av de vanligaste och mest användbara trycksakerna för företag och föreningar är bärkassar med tryck. De flesta tryckerier gör allt från papperskassar att bära hem mat i, till ekologiska canvaspåsar med företagslogga på. Här guidar vi till några av de vanligaste typerna av bärkassar och till var du kan beställa dina egna.

Designa själv

Om du snabbt och enkelt vill ha ett eget tryck på en tygpåse eller annan produkt finns det flera tjänster med egna designverktyg där du enkelt laddar upp din bild eller logga och kan se hur slutresultatet kommer att se ut. Två sådana tjänster är Spreadshirt och Netshirt, där du kan testa dig fram med olika designer, bilder och text. Även hos aktörer utan designverktyg kan du självklart få hjälp med designen av dina bärkassar med tryck.

Beställ bärkassar med tryck

Bärkassar med tryck i olika material och storlekar hittar du hos många aktörer. Det finns många aktörer som erbjuder bärkassar med tryck. Ofta kan du välja påse, färg, antal och motiv och sedan får du en offert skickad till din mejladress - även ett korrektur på dina bärkassar med tryck innan de börjar tryckas så att du inte blir besviken av slutresultatet.

Prendo erbjuder en anpassningsbar och effektiv lösning för alla som söker kassar med tryck. Deras utbud av kvalitetskassar erbjuder möjligheten att välja material, storlek och design för att matcha ditt företags image. Genom att beställa kassar med tryck från Prendo.se, får du inte bara en skräddarsydd produkt, men också en möjlighet att förstärka ditt varumärkes synlighet och nå ut till en bredare publik. Besök deras hemsida för att börja skapa dina egna unika kassar med tryck.

Papperspåse med tryck

Papperspåsar är ofta miljövänliga alternativ till plastpåsar och är vanliga som shoppingpåsar eller presentpåsar. Med företagslogga eller annat tryck på påsarna blir de mer personliga och fungerar som reklam för er verksamhet. Många återanvänder i dag papperspåsarna och ditt företagsnamn kan dyka upp där du minst anar det!

För de som söker miljövänliga alternativ, erbjuder Anderzson.se ett brett utbud av påsar med tryck. Deras papperspåsar är inte bara praktiska och hållbara, men också ett utmärkt sätt att öka ditt företags synlighet. Genom att anpassa påsarna med ditt företags logotyp eller budskap, blir varje användning en potentiell marknadsföringsmöjlighet. Besök Anderzson.se för att upptäcka hur du kan använda påsar med tryck för att framhäva och sprida ditt varumärke.

Plastkassar med tryck

Plastkassar finns i otaliga varianter, men om de ska förses med ett tryck är det ofta mer beständiga shoppingpåsar och bärkassar som avses. Med ett tryck blir påsen personlig och mer exklusiv, och det finns oändligt många olika storlekar och varianter att välja mellan, oavsett om du vill ha en stor bag med bärhandtag eller en shoppingkasse i återvunnen plast.

Bomulls- och canvaspåsar

Den kanske mest populära typen av påsar för tryck är tygpåsar med axellånga handtag. Dessa har blivit trendiga långt utanför reklamvärlden, och är i dag lika vanliga som T-shirts om du vill stötta ett band eller en organisation. Tygpåsarna finns i allt från ekologisk bomull till grov canvas, och i alla storlekar. Billiga tygpåsar kan du hitta hos de flesta tryckerier.