Varseljackor med tryck

Letar du efter praktiska och iögonfallande profilkläder till företaget? Här hittar du varseljackor med tryck som du enkelt och smidigt kan köpa på nätet. Du kan också läsa mer om vad varseljackor är och vilka funktioner de har, samt hitta information om de olika materialtyper som varseljackor med tryck finns tillgängliga i.

Hitta varseljacka med tryck online

Att märka din varseljacka med företagets tryck är ett effektivt sätt att synas och profiliera varumärket. Ta del av fyra tips på återförsäljare som säljer varseljacka med tryck eller brodyr online.

Wexman

Handla varseljackor hos Wexman. De säljer arbetskläder efter hårt ställda krav på både säkerhet och kvalitet. Behöver du företagsjacka med tryck erbjuder Wexman olika alternativ som screentryck, transfertryck samt broderade loggor. På så sätt kan du anpassa din jacka utefter dina behov och önskemål. Wexman både tillverkar och trycker sina produkter själva och säljer dem vidare direkt utan några mellanhänder, vilket innebär att slutpriset blir lägre för dig som kund. Varseljackor hos Wexman Workwear lämpar sig särskilt väl för användning inom transport- och anläggningsbranscherna samt för skogsentreprenörer.

Kom till Wexman

M.E Produkter

Hos M.E Produkter finner du varseljackor med tryck från flera svenska tillverkare. De är speciellt utvecklade för nordiska förhållanden och säkerhetsstandarder. Kläderna finns i flera väl synliga färger, och du är utrustade med en rad olika funktioner och för alla sorters väder och vind. Vid beställning laddar enkelt och smidigt upp det tryck du vill ha på din varseljacka direkt från datorn. Är du osäker eller behöver veta mer kan du också kontakta återförsäljaren för råd och inspiration. M.E Produkter har både varseljackor i unisex-modeller och sådana som är framtagna utifrån damstorlekar.

Kom till M.E Produkter

WeBrand

WeBrand säljer flera sorters varseljackor med tryck. Företaget erbjuder leverans direkt till dörren eller kontoret samt till upphämtningsställen. När du beställer varseljacka från WeBrand godkänner du först en digital skiss av den färdiga produkten innan din beställning skickas ut. Du kan också spara designen för framtida beställningar, vilket är praktiskt om du behöver utöka eller uppdatera ditt lager av varseljackor med tryck. WeBrand erbjuder modeller från ett flertal kända varumärken och i olika material.

Kom till WeBrand

Relation Reminder

Hos Relation Reminder hittar du olika sorters varseljackor som huvjackor, fodrade vinterjackor, regnjackor och fleecejackor. Du väljer själv var på jackan du vill att trycket ska sitta. Relation Reminder använder sig av screentryck, eller brodyrtryck på sina varseljackor och godtar beställningar från en vara och uppåt. Du kan alltså beställa en enda varseljacka med tryck eller ett större lager. Efter att beställningen mottagits och du som kund kommit överens med företaget om slutpriset skickas ett prov på plagget ut för att godkännas. Relation Reminder erbjuder även prismatchning.

Kom till Relation Reminder

Vilka funktioner bör en varseljacka ha?

En varseljacka används för att garantera god synlighet för användaren. Främst används varseljacka inom yrken där det är av största vikt att synas, exempelvis vid vägarbeten eller om du vistas bland byggmaskiner och stora fordon. En varseljacka bör uppfylla kraven för internationell standard EN ISO 20471, vilken ställer krav på hög synlighet från alla riktningar i form av fluorescerande material och godkända reflexer.

Varseljacka klass 3 – Vad innebär det?

För att godkännas som varseljacka klass 3 så krävs en yta på minst 0,8 m² i fluorescerande material, och reflexer som täcker minst 0,2 m² av jackan. Varselkläder delas in i olika klasser beroende på grad av synlighet. Det finns tre klasser, där klass 1 är den lägsta och klass 3 den högsta.

Materialtyper

Varseljackor finns i ett flertal olika material som lämpar sig olika bra för olika väderförhållanden och arbetsområden. Nedan beskriver vi tre olika materialtyper som ofta förekommer i varseljackor: fleece, softshell och gore tex.

Varseljacka i fleece

En varseljacka i fleece lämpar sig väl vid arbete kvälls- och nattid samt under kyligare dagar då fleece är ett tjockt material som håller värmen väl. På grund av det värmande och bekväma materialet är varseljacka fleece även ett populärt val för privat bruk under vinterhalvåret när det är viktigt att både hålla sig varm och synas i mörkret.

Varseljacka i softshell

Vid krävande fysiskt arbete utomhus är en varseljacka i softshell ett bra val då materialet andas och är lätt, tåligt och följsamt. Varseljacka softshell håller även värmen vid vind och regn då tyget har viss vattenresistens. Under kalla dagar kan en varseljacka i softshell fungera som ett ytterlager över varma underställ, och det finns även fodrade varseljackor i softshell.

Varseljacka i gore tex

Gore tex tillverkas av en blandning av teflon och andra så kallade fluorplaster. Materialet trycks på utsidan av plagg som skor och regnkläder. En varseljacka i gore tex är praktisk vid arbete i regn och snö eftersom gore tex är vattenavvisande. Samtidigt släpper materialet igenom luft vilket gör att en varseljacka gore tex inte blir alltför varm och svettig under arbetets gång.