Arbetströjor med tryck

Letar du efter högkvalitativa och bekväma arbetströjor med tryck? En arbetströja med tryck är något som kan komma till stor användning inom alla typer av yrken där du behöver ha profilkläder som representerar företaget. Här nedan kan du läsa mer om olika arbetströjor som finns, vilka material du bör satsa på och vad som är viktigt i samband med köp.

Hitta arbetströja för dam & herr

Arbetströjor är flexibla, bekväma och oftast framtagna för att leda bort fukt och samtidigt hålla dig varm och skön. Här hittar du arbetströja för dam och arbetströja för herr i alla möjliga storlekar och designer.

M.E Produkter

Letar du efter en seriös och bra återförsäljare när du ska köpa arbetströjor? Hos M.E Produkter kan du både enkelt och smidigt beställa hem snygga tröjor till ditt arbete. De erbjuder arbetströjor med tryck som kan passa lika bra på elfirman som på restaurangen, i butiken eller på kontoret. M.E Produkter erbjuder ett stort sortiment av slittåliga och kvalitativa arbetströjor för alla typer av arbeten. Du hittar både funktionella tröjor för tuffare arbeten, såväl som pikétröjor för kontoret, mässan eller eventet. Hos M.E Produkter får du även mängdrabatt, vilket innebär att du får lägre styckpris för stora beställningar.

Kom till M.E Produkter

Wexman

Med en arbetströja från Wexman kan du vara säker på att få ett plagg som verkligen håller och som presenterar ert företag på bästa sätt. Wexman erbjuder både klassiska arbetströjor och varseltröjor i en rad olika färger, för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst. Här hittar du även tjockare tröjor i funktionsmaterial och t-shirts för varma sommardagar. Wexman håller dessutom kostnaderna nere genom att skippa flera mellanhänder och erbjuder således några av marknadens bästa priser.

Kom till Wexman

Netshirt

Hos Netshirt kan du enkelt skapa din alldeles egna tröja med tryck. Netshirt riktar sig inte bara till företag som vill trycka upp profilkläder till arbetsplatsen, utan kan även användas av dig som privatperson. I kategorin arbetströjor hittar du dock klassiska arbetströjor där du själv kan välja om du vill ha ett tryck på eller inte. Netshirt har ett stort utbud av varselkläder, såväl som funktionella arbetskläder, fleecetröjor och mycket mer. Har du svårt att välja tryck kan du alltid titta under kategorin "Teman" för inspiration.

Kom till Netshirt

Exakta

Exakta är ett företag som har mycket lång och gedigen erfarenhet av profilkläder såväl som profilprodukter för företag. Dagligen ser de till att tillverka och leverera allt från arbetsjackor med tryck till reklamprodukter, presentreklam, profilprodukter och mycket mer. I deras sortiment för arbetströjor hittar du funktionella och bekväma kläder för både män och kvinnor. Något som gör att Exakta sticker ut ur mängden är att de även erbjuder helt kostnadsfri korrektur, om det skulle vara så att din beställning inte blev som du tänkt dig.

Kom till Exakta

Välja tryck på tröja – 3 tips

Att välja en bra och högkvalitativ arbetströja till företaget är i sig inte speciellt svårt. Det som däremot kan vara knepigare är att välja tryck på tröja. Trycket är viktigt för att företaget ska presenteras på rätt sätt och för att du ska få profilkläder som du kan vara stolt över.

1. Logotyp

Att använda företagets logotyp på arbetströjan är kanske det absolut vanligaste. Logotypen kan vara både liten och stor i formatet och sitta på både framsidan och baksidan av tröjan. Har ditt företag en mycket välkänd logga räcker det vanligtvis med logotypen för att sprida budskapet och presentera verksamheten på ett snyggt sätt.

2. Namntryck

Att trycka namn på arbetströjor är också vanligt förekommande. Beroende på bransch kan valet av namn dock variera. Vissa väljer att trycka namnet på den som ska bära tröjan, medan andra väljer att trycka företagsnamnet. Vilket namn du väljer beror helt på vilket ändamål du har med arbetströjan.

3. Firmanamn

För att du på ett snabbt och enkelt sätt ska kunna presentera företaget är firmanamnet vanligt och bra att ha som tryck på arbetströjan. Detta är extra viktigt om du ofta arbetar ute hos kund och vill kunna visa upp en professionell och seriös arbetsplats. Firmanamn på arbetströjan är också ett sätt att marknadsföra företaget, t.ex. när dina anställda befinner sig utanför kontoret.

Olika trycktekniker

Idag finns det flera olika företag du kan använda dig av för att trycka tryck på arbetskläder. Det är inte ovanligt att ett och samma företag kan erbjuda ett flertal olika trycktekniker som du kan använda dig av.

Screentryck på tyg

Screentryck på tyg är populärt tack vare sin flexibilitet. Tryckmetoden kan nämligen användas till ett flertal olika saker, även om den är som mest populär inom textilbranschen, t.ex. när du ska trycka på tyg, tröjor eller jackor. Ett motiv tas fram med hjälp av en digital bild och placeras sedan på ett nät med en ram. Ramen placeras på kläderna och därefter stryks flytande färg på.

Brodyrtryck

Brodyrtryck är inte bara riktigt populärt, utan det är också väldigt snyggt och ger en mycket exklusiv och lyxig känsla. Med brodyr kan du få arbetskläderna att se mycket högkvalitativa ut, vilket är ett bra sätt att presentera ditt företag. Precis som namnet beskriver är brodyrtryck ett tryck som sker med hjälp av stygn. Trycket kommer således att sys på kläderna.

Vinyltryck

Vinyltryck kan enkelt beskrivas som textil i en form av plast. Den här typen av tryck appliceras med hjälp av ett värmeaktiverat lim där vinyltrycket sedan pressas på tyget. Den här metoden lämpar sig för dig som vill ha så många valmöjligheter som möjligt. Vinyl finns nämligen i många varianter, t.ex. i glitter, självlysande eller metalliska färger.

Vill du få fler tips på passande tryck på din tröja? Läs mer om personliga tröjor med tryck hos Artikelexpressen.