Snygga profilkläder

De allra flesta företag kan dra nytta av snygga profilkläder för att stärka sitt varumärke. Du kan till exempel trycka upp logotyp, namn eller en slogan på tröjor och kepsar som dina medarbetare har på sig när de träffar kunder – både befintliga och potentiella. Inte nog med att varumärket blir mer synligt, profilkläder kan också bidra till att bygga upp lagandan i teamet.

Här har vi samlat tips och råd för dig som letar efter snygga profilkläder till företaget. Vi listar även företag där du kan handla profilkläder av hög kvalitet till bra pris online.

Hitta snygga, billiga profilkläder med tryck online

Här hittar du två webbshoppar där du kan köpa snygga, billiga profilkläder med tryck. Vi har valt ut två företag baserat på följande faktorer som vi tycker är viktiga när man ska göra stora inköp till företaget.

Urval och sortiment – Båda dessa företag har mängder av snygga profilkläder att välja mellan. Vi är säkra på att du hittar profilkläder som passar – oavsett bransch, arbetsmiljö och budget.

Kundservice och kommunikation – Det finns nästintill oändligt många profiltryckerier online, men långt ifrån alla ger service i toppklass. Vi uppskattar tydlig kommunikation och flexibla lösningar.

Kvalitet på både profilkläder och tryck – Slipp betala för profilkläder med tryck som du inte är helt nöjd med genom att göra ditt inköp från ett företag med gott renommé.

Billiga priser – Undvik att betala mer i onödan. Priserna kan skilja sig kraftigt åt både på kläder, tryck och frakt. Begär in offerter för att hitta ett bra pris. Profilkläder kan vara skattebefriade – läs mer på skatteverket.se.

Anderzson of Sweden

Anderzson of Sweden är en ledande leverantör av profilkläder med tryck, perfekt för företag som vill stärka sitt varumärke. Med en omfattande kollektion av högkvalitativa plagg, erbjuder de allt från T-shirts till arbetskläder, alla anpassningsbara med företagets logotyp eller budskap.

Deras expertis inom textiltryck garanterar en varaktig och iögonfallande design, vilket gör deras profilkläder till ett utmärkt val för varje företagsevent eller marknadsföringskampanj.

 • Webbshop
 • Profiltryck
 • Miljöprodukter
 • Arbetskläder
Anderzson of Sweden

Prendo

Prendo är en framstående aktör inom marknaden för profilkläder, idealisk för organisationer som söker att förstärka sin professionella image. Deras sortiment inkluderar allt från eleganta skjortor till bekväma arbetskläder, alla designade för att representera ditt företag med stil och elegans.

Prendos engagemang för kvalitet och service säkerställer att varje plagg inte bara ser bra ut utan också håller hög standard, vilket gör dem till ett pålitligt val för företag som värdesätter både utseende och hållbarhet i sina profilkläder.

 • Webbshop
 • Profiltryck
 • Reklamflaggor
 • Arbetskläder
Prendo

Wexman

Svensk tillverkare av billiga arbetskläder med tryck. Wexman har nästan 30 års erfarenhet i branschen och har nischat sig inom profilerade kläder för företag som arbetar med transport, anläggning och skogsbruk. Genom egen tillverkning kan de erbjuda riktigt bra priser.

Här får du möjlighet att sätta din egen prägel på arbetskläderna genom transfertryck, screentryck eller broderi. Självklart får du hjälp att välja rätt metod och rådgivning inför ditt köp.

 • Webbshop
 • Profiltryck
 • Broderier
 • Egen tillverkning av arbetskläder
 • Låga priser
Wexman

PART Sverige

PART hjälper dig att trycka logotyper på arbetskläder, profilkläder och företagspresenter. De har ett brett utbud av produkter och tryckmetoder som överföringstryck, screentryck och till och med broderat tryck. Detta finns tillgängligt i deras butiker i både Uppsala och Enköping.

Deras butiker erbjuder profilkläder för exempelvis hantverkare, restauranger, kök, vård och omsorg och mycket mer. Om du vill utmärka dig, skräddarsyr de din verksamhet genom att trycka det du behöver.

 • Webbshop
 • Profiltryck
 • Broderier
PART Sverige

Välj rätt kläder

Billiga reklamprodukter passar dig som är osäker på exakt vilka som ingår i din målgrupp. När du vill nå ut till så många som möjligt är det lämpligt att satsa på en billigare produkt. Välj enligt någon av kategorierna ovan och köp på dig ett stort antal billiga reklamprodukter så kan du dela ut till alla du tror kan tänkas anlita ditt företag.

Lyxiga reklamprodukter passar dig som har få kunder som genererar stora intäkter. Exklusiva gåvor kan få kunderna att känna sig mer uppskattade och kan eventuellt även bidra till att de pratar väl om ditt företag bland andra i samma bransch. Det kan till och med vara så att befintliga kunder förväntar sig något extra fint från dig eftersom de spenderar stora summor på dina tjänster eller produkter.

Tänk på att du kan behöva skatta om du kommer upp i stora summor. Läs mer om reklamskatt på Skatteverket.se.

Synlighet med Spännrem & Spännband med text

Utöver profilkläder med tryck finns också andra specialanpassade produkter som hjälper till att synliggöra ditt varumärke. Om du exempelvis behöver säkra laster eller hålla dina varor på plats under transport, varför inte överväga spännremmar & spännband med text? Dessa är inte bara funktionella och slitstarka utan är också ett perfekt sätt att marknadsföra ditt företag på ett unikt sätt. Läs mer om dessa i vår dedikerade artikel om spännrem & spännband med text.