Fönsterdekor – insynsskydd och utsmyckning

Ett skyltfönster är mer än ett fönster in i din verksamhet, det är också en stor exponeringsyta för reklam. Fönsterdekor har länge använts för att trycka budskap eller snygga mönster på fönster, på allt från butikslokaler till lastbilar.

Frostad fönsterdekor för insynsskydd

Ett vanligt användningsområde för fönstertryck är att täcka delar av fönstret i frostfolie, som skyddar lokalen mot insyn och samtidigt släpper in ljus. Frostfilmen kan ha många olika utföranden, med eller utan logotyp eller andra tryckta och utskurna motiv. Frostad fönsterfilm är även vanlig på kontor för att skapa insynsskydd i kontorslandskap med glasväggar, utan att få lokalerna att kännas mindre. Du hittar frostfilm exempelvis hos en leverantör som Solfilm.se.

Fönsterdekaler i reklamsyfte

Att pryda skyltfönstret med bilder och företagets logga är ett vanligt och effektivt sätt att utnyttja fönstrets möjligheter. Det signalerar för förbipasserande vad som finns i lokalen, och gör att kunder känner igen ditt varumärke. Vid reor och kampanjer kan tillfälliga fönsterdekaler användas för att locka och informera förbipasserande. Fönsterdekaler kan vara heltäckande eller bara en liten textremsa på dörren. Hos tryckleverantörer som Easytryck eller Gdirekt kan du hitta fönsterdekaler av alla olika typer.

Fönsterdekor – lastbil och bil

En text eller bild på insidan av bilrutan är ett uppskattat sätt att göra fordonet mer personligt och uttrycksfullt. En företagslogga eller -namn gör bilen till en reklampelare för din verksamhet, och med ett tryckt budskap i bakrutan kan du vara säker på att det når tusentals bilförare på motorvägarna. Visa upp ditt favoritlag eller namnet på någon du tycker om. Fönsterdekaler till bilar och lastbilar har ändlösa uttrycksmöjligheter! Hos exempelvis Vistaprint eller Dekaltrim kan du hitta alla möjliga fönsterdekaler för ditt fordon.