Profilprodukter med tryck

Det är inte bara profilkläder du kan använda dig av för att presentera ditt företag på ett seriöst och professionellt sätt. Du kan också använda dig av profilprodukter med tryck som ett sätt att marknadsföra din verksamhet och på så sätt få nya kunder. Gratis är för många godast och genom att dela ut profilprodukter med företagets namn på ökar du chansen för att nå ut till fler människor.

Billiga profilprodukter online

När du ska beställa in profilprodukter bör du titta extra på priset, eftersom stora mängder produkter innebär stora kostnader. Här nedan får du därför tips på företag som erbjuder billiga profilprodukter som håller en hög kvalitet.

M.E Produkter

Det finns flera orsaker till varför du bör investera i profilprodukter med tryck och med M.E Produkter blir det enklare än någonsin. M.E Produkter är riktiga fenor på profilprodukter för olika ändamål och har ett enormt utbud av bra och spännande alternativ. I deras sortiment hittar du profilprodukter inom alla olika kategorier, t.ex. inom golf, sport och fritid, event, mat och godis, klockor, matkassar, paraply och mycket mer. Här kan du inte bara beställa profilprodukter till kunder, utan även fina julklappar till dina anställda. Önskar du personlig rådgivning, kan de hjälpa dig att hitta rätt profilprodukter för ditt företag.

Kom till M.E Produkter

Promo AB

Är du ute efter profilprodukter till företaget eller mässan eller vill du se till att dina anställda och samarbetspartners får riktigt fina julklappar i år? Promo AB är ett seriöst och mycket pålitligt företag som fokuserar på profilprodukter av hög kvalitet. I deras utbud hittar du allt mellan himmel och jord, där miljöprodukter är några av de mest populära. Välj mellan paraplyn, tygkassar, flaskor och glas, kök och mat, textil, inredning, högtalare, resväskor och mycket mer. Finns det något företag som har precis allt kan det mycket väl vara Promo AB.

Kom till Promo AB

Camaloon

Vill du beställa fina profilprodukter till ditt företag kan vi rekommendera Camaloon. Camaloon är en återförsäljare som fokuserar på profilprodukter av hög kvalitet och som kan erbjuda bra och konkurrenskraftiga priser. All tillverkning sker i företagets egen fabrik, något som i sin tur kan säkerställa snabb produktion och snabba leveranser. Vill du beställa profilprodukter till ett specifikt event som närmar sig kan Camaloon således vara lösningen. Du hittar både anteckningsböcker, kalendrar och pennor, men också muggar och flaskor, ryggsäckar och väskor, heminredning och kläder.

Kom till Camaloon

Docu Partner

Docu Partner är ett företag som främst fokuserar på maskiner och material för kontor, t.ex. skrivare, kopiatorer, dokumenthantering, skärmar, smartboards och scanning. I deras utbud finns det också ett mindre sortiment av fina och högkvalitativa profilprodukter som du kan beställa in till företaget. Docu Partner erbjuder bland annat muggar och glas med eget tryck, men de har också reklamparaplyer, arbetskläder med tryck, väskor och påsar, samt produkter som är specifikt framtagna för att fungera bra på mässor och event.

Kom till Docu Partner

Profilprodukter för företag – Tips & idéer

Profilprodukter för företag har länge varit ett mycket uppskattat och populärt sätt att sprida företagsnamnet och marknadsföra sig själv. Är du på jakt efter bra och roliga profilprodukter kan du här läsa om några riktigt fina och uppskattade förslag.

1. Muggar med eget tryck

Muggar med eget tryck är något som du kan hitta på de allra flesta företag idag, åtminstone på kontoren. Muggar med tryck kan med fördel delas ut till de anställda, men de kan också stå i fikarummet eller delas ut som julklapp till medarbetare, samarbetspartners och lojala kunder.

2. Reklamparaplyer

Reklamparaplyer är det perfekta valet av profilprodukter för dig som vill ge bort en användbar produkt som samtidigt marknadsför din verksamhet på ett bra sätt. Paraplyer är något som används flitigt i Sverige och genom att dela ut dessa till anställda och kunder kan du få vandrande marknadsföring helt gratis. Du når på så vis många människor på en och samma gång.

3. Godis med tryck

Det finns troligtvis inte någon som inte har nappat åt sig en karamell på banken, på kontoret eller i butiken som erbjuder godis med tryck. Profilprodukter i form av godis med tryck är både trevligt och enkelt, samtidigt som det är ett billigt alternativ för dig med en liten budget. De är också smidiga att använda på mässor eller ha framme vid montrar för att locka till sig människor.

4. Pennor med tryck

Alla är någon gång i behov av en bra och väl fungerande penna. Pennor med tryck är billiga att köpa in, kan beställas i riktigt stora pack och används av alla mottagare - kunder såväl som samarbetspartners och anställda. De tas sedan fram i många olika sammanhang och det gör det möjligt för ditt företagsnamn att synas regelbundet.

Fördelar med profilprodukter

Det finns helt klart många fördelar med att använda profilprodukter och kanske är det också därför det har blivit ett så populärt och självklart val för många företag. Här nedan listar vi sex fördelar med att använda profilprodukter till din marknadsföring.

  1. Du får ett enkelt sätt att låta marknadsföringen sköta sig själv. Välj produkter som används flitigt, så kommer också ditt företagsnamn att bli exponerat mycket mer. Det kan t.ex. vara paraplyn eller profilmuggar.
  2. Vandrande marknadsföring ger mycket mer än du kan tro. Välj gärna profilprodukter som dina mottagare kan använda utomhus, eftersom det gör att de blir synliga för många fler människor. Kepsar, paraplyer och väskor med tryck är bra alternativ.
  3. Om du får något gratis från ett företag kommer du med största sannolikhet att lägga företagsnamnet på minnet. Genom att ge bort en profilprodukt till kunder eller samarbetspartners ökar du medvetenheten kring din verksamhet.
  1. Profilprodukter är billigare än många marknadsföringsmetoder och därför kan det vara ett smart och enkelt sätt att marknadsföra företaget för dig med en mindre budget. Profilprodukter kommer dessutom i alla möjliga prisklasser, så att det finns något som passar alla.
  2. Med profilprodukter får du ett enkelt sätt att avspegla ditt eget företag, utan att behöva tjata på potentiella kunder att du finns. Se bara till att produkterna håller en hög kvalitet, så att din verksamhet avspeglas på rätt sätt.
  3. Majoriteten av alla människor älskar gratis gåvor och därför kan profilprodukter vara ett smidigt och lätt sätt att locka till sig nya kunder. Det kan räcka med att dela ut en goodiebag med lite godis, en snygg mössa med företagsnamnet på, rabattkoder och en praktisk profilpenna för att få folk att komma tillbaka.