Billiga arbetsshorts

Under årets varmare månader kan det vara skönt att slippa tjocka och bylsiga kläder. Ska du arbeta utomhus när solen skiner kan det lämpa sig bättre med ett par bekväma arbetsshorts. Här nedan kan du få tips på bra och billiga arbetsshorts, samtidigt som du får lära dig mer om arbetskläder och få svar på vanliga frågor och funderingar.

Arbetsshorts för dam & herr

Oavsett om du söker shorts med tryck, arbetsshorts för dam eller arbetsshorts för herr finns det alltid en professionell och seriös återförsäljare du kan vända dig till. Här nedan får du tips på fyra företag som säljer kläder inom kategorin.

Wexman

Med ett par bra och slittåliga, billiga arbetsshorts från Wexman blir det enklare för dig att utföra dina arbetsuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. Wexman erbjuder bekväma, stretchiga och praktiska arbetsshorts för både herr och dam och har ett stort utbud av olika storlekar. Vill du använda dig av ett personligt tryck för att skapa profilkläder kan Wexman hjälpa dig även här. Wexman har många års erfarenhet av profiltryck på arbetsshorts och fungerar även som rådgivare när du är tveksam på design och materialval.

Kom till Wexman

M.E Produkter

Söker du arbetsshorts för målare, snickare, service, hantverkare eller arbetsshorts inom annan bransch är du alltid välkommen till M.E Produkter. Hitta korta arbetsshorts, eller längre modeller i deras stora utbud. M.E Produkter är en av Sveriges mest använda och uppskattade återförsäljare och leverantör av profilkläder för olika ändamål. Här hittar du bekväma och slittåliga shorts som är enkla att bära och som är utrustade med många fickor för din bekvämlighets skull. Shortsen kommer dessutom i olika material, t.ex. funktionsmaterial, bomull eller varsel.

Kom till M.E Produkter

Galaxi

När det är riktigt varmt väder är det alltid bäst att arbeta i shorts, piratbyxor eller luftig kjol om branschen tillåter. Galaxi erbjuder ett stort och komplett utbud av arbetsshorts för alla behov och har även ett flertal piratbyxor för dig som fortfarande behöver extra skydd för knäna. Du väljer själv om du vill beställa arbetsshortsen precis som de är, eller om du vill dekorera dem med snygga logotyper eller kontaktinformation till ditt företag. Hos Galaxi kan du skapa personliga och unika profilkläder till ditt företag.

Kom till Galaxi

Trinity Reklam

Trinity Reklam har kanske inte det största utbudet av arbetsshorts på marknaden, men deras sortiment utmärker sig av högkvalitativa och snyggt designade produkter till riktigt bra priser. Vill du hålla kostnaderna för profilkläder nere är Trinity Reklam således ett bra val. Här hittar du snygga arbetsshorts i många olika färger, så att du själv kan välja det som passar dig och din verksamhet bäst. Trinity Reklam erbjuder även brodyrtryck, vilket innebär att du kan få företagsnamnet eller företagsloggan broderad på arbetsbyxorna eller andra arbetskläder.

Kom till Trinity Reklam

Vanliga frågor och svar

Här nedan kan du få svar på de vanligaste frågorna och funderingarna gällande arbetsshorts. På så sätt blir det dessutom lättare för dig att veta vilka du ska välja vid ditt nästa köp.

Behöver jag använda arbetsshorts med knäskydd?

Att ha arbetsshorts med knäskydd är inget måste, men det är ett bra val för dig som ofta arbetar på knä. Dock är det viktigt att komma ihåg att shorts oftast är kortare byxor som slutar i jämnhöjd med just knäna. Behöver du använda knäskydd är längre shorts eller byxor att föredra.

Ska arbetsshorts ha stretch?

Stretch är ett material som gör kläderna mer flexibla och enkla att arbeta i. Huruvida du vill ha stretch i dina arbetsshorts är således en smaksak. Fördelen är att du får bättre rörelsefrihet och att du får kläder som oftast är bekvämare och mer följsamma i dina rörelser. Det är dock inget krav och det finns både arbetsshorts med och utan.

Vilka regler gäller för arbetskläder?

Vilka regler som gäller för arbetskläderna beror främst på vilket yrke och vilken bransch du tillhör. Vissa branscher och arbetsplatser har höga krav på skyddande kläder, medan andra yrken har arbetskläderna som en del av marknadsföringen. Gemensamt för alla branscher är att det är företaget som ska förse de anställda med arbetskläder och som ska ha hand om allt från tvätt till transport och förvaring. Läs mer kring vilka regler som gäller för personlig skyddsutrustning hos Arbetsmiljöverket.

Kan jag tvätta arbetskläder hemma?

I majoriteten av alla fall är det arbetsgivaren som ska ha hand om hela processen för arbetskläderna och det inkluderar även tvätt. Många arbetsgivare och branscher tillåter inte att anställda tar hem arbetskläder överhuvudtaget. Om detta är tillåtet på just din arbetsplats kan du tvätta dina arbetskläder hemma.