Köp varselbyxor på nätet

Om du letar efter prisvärda varselbyxor med tryck så kommer här förslag på återförsäljare som säljer prisvärda varselbyxor online. Köp varselbyxor via nätet för att spara tid och pengar, och välj ett tryck, exempelvis ditt företags logga, för att stå ut från mängden. Vi ger dig också tips på vad du bör tänka på vid köp av varselbyxor.

Billiga varselbyxor online

Nedan finner du fyra förslag på återförsäljare av billiga varselbyxor online. Från dessa återförsäljare kan du enkelt klicka hem prisvärda varselbyxor av hög kvalitet, med det tryck som du önskar.

Wexman

Hitta en praktisk varselbyxa hos Wexman. De säljer egentillverkade varselbyxor med stretch som är certifierade enligt standarden EN ISO 20471 för varselkläder, vilket garanterar hög synlighet och säkerhet vid arbete. Varselbyxor stretch ger god passform och är bekväma att arbeta i. Byxorna finns i olika utföranden i färgerna gult och orange, och kommer med flera fickor för praktisk förvaring. Hos Wexman kan du köpa så många varselbyxor stretch som du behöver och önskar, och styckpriset blir billigare ju fler par du köper.

Kom till Wexman

M.E Produkter

Hos M.E Produkter hittar du billiga varselbyxor som även kan fås med egenvalt tryck. I sortimentet finns över 150 olika modeller att välja bland, av flera olika sorters material och med olika egenskaper beroende på dina behov. Till exempel kan du köpa billiga varselbyxor med verktygshakar, specialgjorda fickor, värmeskydd, skydd mot statisk elektricitet och mer. Vill du ha tryck på så kan du kontakta ME Produkter med dina önskemål och även få rådgivning och förslag för dina billiga varselbyxor med tryck.

Kom till M.E Produkter

Medtryck

Medtryck säljer arbetsbyxor till konkurrenskraftiga priser – allt från hantverksbyxor med hängslen till vattenavvisande reflexbyxor. Du hittar funktionella byxor för flertalet arbetsbehov och kan även välja en egen logga att få tryckt på dem. Hos Medtryck finns varselbyxor i flera färger och säkerhetsklasser, bland annat 3-lagersbyxor med praktiska fickor och förstärkningar som lämpar sig för hårt arbete i alla möjliga väder. Medtryck erbjuder förutom arbetsbyxor även andra sorters kläder, så som varseljackor, -shorts och -västar.

Kom till Medtryck

Prendo

Prendo har varselbyxor i färgerna gult och orange av klass 1, 2 samt 3. Du hittar bland annat skalbyxor, regnbyxor, varselbyxor med stretch och så kallade piratbyxor som är något kortare i modellen. Det finns både dam- och herrmodeller samt unisexbyxor. Oavsett arbetsplats och årstid kan du alltså hitta det du behöver. Märkena som finns att köpa via Prendo inkluderar Projob och Jobman. Vill du ha tryck på dina varselbyxor så kan du bifoga ditt företags logotyp direkt i beställningen.

Kom till Prendo

Köpa varselbyxor – Att tänka på

Att välja rätt varselbyxor i den uppsjö av varianter som finns – med diverse klasser, funktioner och så vidare – är inte alltid det lättaste. Här nedan ger vi dig råd på vägen då du ska köpa arbetsbyxor.

Varselbyxa med stretch

En varselbyxa med stretch ger hög komfort, förhindrar att byxorna skaver under fysiskt arbete, och ger dig en bra passform som anpassar sig efter kroppsställning och rörelser. Ska du köpa ett stort antal varselbyxor som ska passa många olika personer är en varselbyxa med stretch också praktiskt då de ger större variation inom varje storlek.

Varselbyxa med klass 3

Är du osäker på vad som gäller för din arbetsplats är det bäst att välja den högsta klassen av säkerhetsbyxa, det vill säga en varselbyxa i klass 3. Av säkerhetsskäl finns det krav på varselbyxor enligt internationell standard med olika grader, eller klasser, som varierar beroende på arbetsplats, om arbetet sker under dagtid eller nattligen och så vidare.

Modell med praktiska knäskydd

Varselbyxor med knäskydd är bra om ditt arbete innebär tunga lyft, användning av handhållna maskiner och dylikt där det finns risk för slag mot knäskålarna. Det är också praktiskt med knäskydd om du står mycket på knä under arbetet.

Flera fickor för verktyg

När du väljer varselbyxor är det bra att ha fickor i åtanke. Flera rymliga fickor är praktiskt inte minst för verktyg och dylikt, men också för nycklar och id-kort. Använder du fickorna till tunga verktyg och vassa föremål som spikar är det en god idé att leta efter varselbyxor med förstärkta fickor.